De demonstraties van onze ambachten vindt plaats in een door de organisatie te leveren marktkraam met een lengte van 4 meter. De kraam wordt opgemaakt met materiaal zoals dat tijdens de Zuiderzeeperiode in gebruik was.


Voor sommige Oude ambachten zal naast of achter de kraam een ruimte aanwezig moeten zijn voor een aanhangwagentje gevuld met decoratie voorwerpen.


Wij kunnen onze demonstraties uitsluitend geven op verharde ondergrond dus niet op een grasveld.


U als organisator heeft de mogelijkheid te kiezen voor het ambacht nettenbreien, zeil maken of een combinatie daarvan.


In alle gevallen zullen wij onze handgemaakte historische modellen van vissersschepen tentoonstellen waardoor U altijd een compleet pakket aan oude ambachten geleverd krijgt.


Veelal laten onze opdrachtgevers de keuze over aan de ambachtsman welke zijn activiteiten zal afstemmen op het publiek.

Ook zal het historisch video materiaal uit ons archief aan het publiek getoond worden. Dit archief bevat veel oude video beelden en afbeeldingen van de visserij en het leven in en rondom de Zuiderzeeplaatsen van vroegere tijden. Hiervoor is het uiteraard noodzakelijk dat wij de beschikking krijgen van een stroom aansluiting. Uit de vele reacties van het publiek blijkt dat vertoning van deze historische beelden ten zeerste op prijs wordt gesteld.

historische scheepsmodellen/

historische video beelden


Om ook de kinderen welke uw evenement bezoeken te kunnen vermaken maar ook spelenderwijs de artistieke mogelijkheden te laten presenteren hebben wij nu ook de activiteit “klompjes schilderen” voor u beschikbaar.

De kinderen ervaren dit als een zeer leuke bezigheid waarbij zij hun fantasieën de vrije loop kunnen laten.

Na inhuur van deze activiteit en tegen vergoeding van de materiaalkosten zijn zij langdurig bezig met het ontdekken van hun creativiteit.

Demonstraties oude ambachten


Publiekstrekker van onze activiteiten

Kortingsregeling


Gaat U een evenement organiseren waarbij ook  demonstraties van Oude ambachten aanwezig zullen zijn en heeft U nog nooit kennis gemaakt met onze Oude ambachten, dan hebben wij een aanbod voor U.


Alle organisaties welke voornemens zijn Oude ambachten in te huren bieden wij een aantrekkelijke korting aan bij het inhuren van 6 of meer Oude ambachten voor uw evenement.

Vraag gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan en U zult ontdekken dat wij staan voor degelijke echte en vakbekwame Oude ambachten.


Als uw evenement op een doordeweekse dag plaatsvindt dan geldt bij inhuur van 4 of meer Oude ambachten een forse sponsorkorting per ambacht.


Onze doelstelling is de instandhouding van de echte Oude ambachten en niet de verkoop van allerlei producten.

Als U als klant tevreden bent dan pas zijn wij dat ook.In te huren Oude ambachten

ZUIDERZEEAMBACHTEN ENKHUIZEN

Op verzoek van de organisatie van Sail 2020 Amsterdam zullen wij tijdens dit grote evenement aanwezig zijn met onze demonstraties Oude ambachten.

Het thema van dit evenement is “Zuiderzee belevenis” en past dus naadloos aan op onze doelstelling.

Het evenement vindt plaats van 12 t/m 17 augustus 2020

Website: www.zuiderzeeambachten.nl


E-mail: zuiderzeeambachten@quicknet.nl


Telefoon: 0620345158


Kvk nummer: 53058291

BTW nummer: NL001151067B70

Zuiderzeeambachten

Demonstraties Oude ambachten

Geen heden zonder verleden